2011. október 21., péntek

10 hónapos Boriska




Hát meg kell hogy mondjam, az időnél már csak Borika nyomul gyorsabban:-) hihetetlen, hogy ennyi idő eltelt, tudom mindig ezt írom - de akkor is:-)
A kisasszonyka 4 fogú lett időközben, nagyon élénk, vidám csajszi, minden érdekli! Hihetetlen tempóban küzdi el magát a kinézett tárgyakért, nyomakszik, átvágtat mindenen - és ha nem kapja meg, mert nem neki való, rögtön megy a hisztipiszti:-).
Kúszik, kutyázik, ül, térdel, áll (egy kézzel is), kapaszkodva jár körbe-körbe, átkapaszkodik innen-oda. Imád ugráló hintázni, lépcsőt mászni, pakolni.
Folyamatosan mondja a magáét és köpköd:-) ha meglát egy kisautót, elkezd berregni:-). Gyakran buccolunk, ha mondom neki ezt a szót, már hajtja rám a fejét.
Szereti a pocakját, szerencsére válogatás nélkül eszi a főzelékeket és gyümölcsöket, sőt a mi kajánkból is mindig akar enni - ma egy fél muffint benyomott darabokban. Nem idegenkedik a darabos kajától, minden további nélkül eszegeti amit a szájába teszek.
Amúgy még szopizik, az estiről most állunk le, már nem érdekli a dolog, hiába próbálkozom, így marad a reggeli összebújás:-)

76 (!!!) cm hosszú, no comment...

1 megjegyzés:

  1. Elképesztő, hogy mekkorát nőtt és hogy rohan az idő! Mindjárt első szülinapos lesz!

    VálaszTörlés